Dirtdreams programma’s en prijzen voor 2017

Dirtdreams verzorgt Amerikaanse motor en fiets vakantie op maat.  We bevinden ons in Salt Lake city, in de staat Utah, maar maken regelmatig uitstappen naar Californie, Arizona en Nevada.  In 2017 breiden we ons territorium verder uit naar San Diego, waar we samen met wat oude legendes uit de sport jullie de oude verborgen trainings locaties kunnen laten zien, en testen.  Zoals steeds zorgen wij voor de ontvangst op de luchthaven, het materiaal, vervoer, brandstof, snacks en eten.  Jullie zorgen dat jullie aankomen met jullie tas.

Dankzij onze eerste bezoekers hebben we een aantal goede lessen geleerd, en we hebben onze programma's waar nodig aangepast.  We kunnen nog steeds een programma volledig op maat aanbieden als je op zoek bent naar iets anders, maar hieronder vind je alvast onze standaard programma's.

Bezoek van 1 dag

Plan je een vakantie in de VS en heb je niet veel tijd om met de motor of fiets te rijden.  Er is altijd tijd voor 1 dag, en wij kunnen ervoor zorgen dat hij onvergetelijk wordt.  We plannen 2 activiteiten, een ochtend rit met de mountain bike dat start met een mooie klim en eindigt met wat downhill secties.  Na een stevige maaltijd laden we de motoren op en maken we een stevige enduro / cross rit met mogelijkheden voor rijders van elk niveau, of je nu een pure crosser bent of gewoon af en toe een rit maakt met de enduro.  De bedoeling is om helemaal tot boven op de pieken van het Wasatch gebergte te raken!

Klik hier voor verdere details.

$ 339

Weekend

Heb je wat meer tijd, dan raden we zeker aan een weekend langs te komen.  Op deze manier heb je de tijd om Salt Lake city en de omringende bezienswaardigheden zoals de Bonneville zoutvlaktes te bezoeken.  Dit geeft ons ook de tijd om meer uitdagende routes te kiezen of de fiets en motor.  Zaterdag plannen we een mountain bike uitstap vertrekkende op de top van de bergpas tussen Salt Lake en Park City.  4 Uur bezaaid met singletracks, bossen, technische afdalingen, en eindigen in een bike park.  Na een goede nachtrust nemen we op zondag de motoren voor een onvergetelijke rit in een unieke omgeving.

Klik hier voor verdere details.

$ 589

Supercross week

Droom je al jaren om een Supercross bij te wonen met je vrienden?  Waarom dit niet combineren met zelf wat met de motor te rijden.  Het maakt niet uit of je 26 of 66 bent, wij hebben de locaties waar iedereen zich kan uitleven.  Heb je altijd al eens in die gigantische zandduinen willen rijden, of kies je liever om in de bergen op zoek te gaan naar verborgen motorcross omlopen.  Tijdens deze week is er tijd voor dit alles en meer.  Via ex supercross rijder Jason Thomas bieden we ook een VIP pas aan waar je deel uitmaakt van het Rocky Mountain KTM team en samen met de rijders de omloop te voet mag verkennen.

Klik hier voor verdere details.

$ 999

Ontdek Utah

Utah is 1 van de meest unieke locaties in de wereld als je een outdoor enthousiast bent.  Of het nu gaat over een simpele wandeling, een tocht met de fiets of motor of een jeep excursie, niets is hier "gewoon".  Met deze ontdekking van Utah beginnen we in onze thuisbasis in Salt Lake City en werken we ons stilaan naar Moab en Zion.  Het is voldoende om die locaties in Google in the typen om te zien hoe uniek deze locaties zijn.  En, je mag hier nog met de motor en fiets rijden ook!  Moab is waarschijnlijk de beste mountainbike plaats ter wereld, dus als je een fan bent van 2 wielen moet je hier geweest zijn.

Klik hier voor verdere details.

$ 1495

Wij kunnen jullie helpen met boekingen voor vluchten en verblijf.  Verblijf in Moab is voorzien indien jullie voor dat programma kiezen.  Voor verdere vragen kunnen jullie steeds terecht op onze website, of vragen stellen via email.

Get social

Socialize