Win USGP Tickets en een 10 daags verblijf met Dirtdreams

Het GP seizoen is inmiddels goed onderweg en zoals iedereen weet zal het dit jaar eindigen met 2 opeenvolgende GP’s in de VS, met name op de befaamde Charlotte Motor Speedway en de afsluiter op de unieke omloop van Glen Helen.  Jij kan op de eerste rij staan wanneer de nieuwe wereldkampioenen worden gekroond! Dirtdreams geeft een paar tickets weg voor beide GP’s, samen met hotel accomodaties en een actieve week in Salt Lake City vol enduro, mountainbike en motorcross op de mooiste omlopen en meest tot de verbeelding sprekende locaties. Na deze actieve week rijden we samen naar Glen Helen om de afsluiter van het seizoen bij te wonen. Het enige wat je hoeft te doen is je vliegticket boeken en inpakken.

Neem een kijkje naar de voorgestelde planning.

Donderdag 1 September

Je hotel dichtbij de Charlotte Motor Speedway zal voor je geboekt zijn. Charlotte is een stad met een grote race geschiedenis en mentaliteit, dus zorg ervoor dat je zeker wat extra tijd voorziet en een bezoek brengt aan de NASCAR Hall of fame en een rondleiding rond de Motor Speedway zelf.

charlotte2

Vrijdag 2 September
Zaterdag 3 September

Tijd voor de voorlaatste GP, kwalificatie wedstrijden zijn op vrijdag en de GP reeksen op zaterdag. Fans in dit deel van het land zijn heel erg fanatiek, dus je kan je er van verzekeren dat de sfeer top zal zijn!  Ook kan je voor beide GP’s een aantal gastrijders aan de start zullen verschijnen, die nu gedurende 2 weken hun niveau kunnen bewijzen tegenover de Europeanen.

charlotte_track

Zondag 4 September
Maandag 5 September

We verwachten jullie in Salt Lake ten cheap nba jerseys laatste op maandag avond, zodat we een korte briefing cheap jordan shoes kunnen houden gevolgd door een welkomst dinner. Jullie beslissen zelf wanneer naar Salt Lake te vliegen, het is mogelijk om een dagje extra in Charlotte te blijven, of kom een dag vroeger naar Salt Lake en bezoek Park City, en het Olympisch park.

parkcity

Dinsdag Na een stevig ontbijt worden we naar de top van “Big Cottonwood Canyon” gebracht met de pickup, op die manier hoeven jullie de activiteiten niet te starten met een klim van 15km. Vanop de top van “Guardsman pass” begint de “Wasatch Crest Trail”, een single track die ons helemaal terug naar de stad zal leiden. De rit zal ongeveer 3 uur duren en heeft alle elementen van het mountainbiken, single tracks, downhill secties, ongelooflijke uitkijkpunten en verschrikkelijk veel plezier.
Nadat we de innerlijke mens hebben versterkt vertrekken we opnieuw om te gaan enduro rijden in het woestijngebergte. Deze uitgebreide rit komt langs een paar mooie enduro specials en motorcross circuits, dus plezier gegarandeerd voor iedereen.IMG_1135_1024
Woensdag

Tijd om kennis te maken met een paar van de beste enduro trails die je ooit zal tegenkomen. We gaan op avontuur, helemaal tot op de top van het Wasatch gebergte, urenlange trails zonder ook maar 1 weg te kruisen. Natuurlijk zorgen we voor picknicks voor iedereen! Achteraf kunnen we nog een leuke downhill mountainbike sessie organiseren voor diegenen die nog wat extra energie over hebben, maar we kunnen jullie evenzeer begeleiden naar de “Outlets” of het zwembad.

Trails_AmericanFork2

Donderdag

We plannen een dag in het lokale motorcross park, wat 2 omlopen heeft voor de meer ervaren rijders en 1 amateur omloop. Maar als jullie de afgelopen 2 dagen zoveel plezier hebben gehad als we denken, Ray Ban Sunglasses kunnen we zeker nog een extra dag op enduro excursie gaan en een ander deel van de bergen verkennen. Het is ons doel jullie een onvergetelijke ervaring op maat te bezorgen!

IMG_3020

Vrijdag

Vroeg in de ochtend maken we een korte mountain bike rit vlakbij downtown Salt Lake. Slechts 1 klim gevolgd door een mooie downhill sectie. Hierna vertrekken we richting Californië met een tussenstop in Las Vegas in de namiddag. Ons hotel bevind zich op 5km van Glen repite Helen.

IMG_3056

Zaterdag 9 September
Zondag 10 September

Tijd voor de laatste GP van het seizoen op de impressionante omloop van Glen Helen. Zaterdag brengen we na de kwalificaties zeker een bezoek aan het wereldberoemde Chaparral.

Visit_GlenHelen1

Hoe kan je dit pakket winnen? Antwoord onderstaande vragen correct, en like ons op Facebook. De winnaar wordt geloot uit alle correcte antwoorden op Woensdag 16 Mei, en zal kenbaar worden gemaakt via onze Facebook pagina.

Uw naam

Email adres

Vraag 1: Wie was de laatste Amerikaanse wereldkampioen motorcross? In welk jaar en welke klasse? Wie werden de nummers 2 en 3 tijdens dat jaar?<br cheap football jerseys />

Vraag 2: Wie was de eerste Amerikaanse wereldkampioen motorcross? In welk jaar en welke klasse? Wie werden nummer 2 en 3 in dat kampioenschap?

Vraag 3: Slechts enkele rijders zijn er in geslaagd zowel een Wereldkampioenschap als een AMA motorcross kampioenschap te winnen? Welke waren deze rijders?

<div class="wpcf7-response-output cheap football jerseys china wpcf7-display-none”>

FB.init({xfbml:1,version: “v2.8”});

空包网  单号网

Get social

Socialize